DÅK Ung vänster Kronoberg 2013

Ung vänster Kronoberg har haft sin distriktsårskonferens för 2013. På distriktsårskonferensen valdes en ny distriktstyrelse samt en ny distriksordförande. Den nya distriktsordföranden är Alexandra Axelsson och i DS [DistriktsStyrelsen] sitter Miranda Eriksson, Pontus Ribacke, Simon Hansson och Manne Moquist.

Vi valde även kongressombud (representanter) till kongressen den 9:e till 12:e maj i år. De valda ombuden är Ernesto Perez, Miranda Eriksson, Alexandra Axelsson och Simon Hansson. Som suppleant (ersättare) valdes Pontus Ribacke.

Vi antog en ny verksamhetsplan enligt vilken vi tex. ska kvotera till centrala arrangemang dvs. skicka lika många tjejer som killar så långt det är möjligt. Vi ska också driva, förutom de centrala kampanjerna, just nu ”Riv murarna”, egna lokala kampanjer tex. för en laglig graffitivägg eller gratis kollektivtrafik.

Till kamp och till seger!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *