Demonstration mot fascismen!

Demo 22 A4 copy

 

Sverigedemokraternas framgångar kommer sig inte av att 13% av Sveriges befolkning är korkade. Det handlar om att man ser verkliga problem och konflikter i samhället som det politiska etablissemanget inte låtsas om.

Det är sant att situationen för gamla i Sverige är kass. Det är sant att det inte finns jobb åt alla svenskar. Men källan till dessa problem är inte invandring eller invandrare. Källan till problemen är borgerlig politik.

De som tjänar på klassamhället är borgarna. De som skapar klassamhället är borgarna. Borgarna kan inte ge lösningar på de problem de själva skapar. Därför finns det sverigedemokrater som ger lösningar för en dålig lösning är bättre än ingen lösning. Därför måste vi visa på bra lösningar.

Borgare kan inte bekämpa fascism, organisera dig för förändring!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *