Veckokurs

10341853_10152554872658391_4470922980755097106_n

VI ÄR REDO FÖR NYVAL. KOM MED PÅ KAMPANJLANSERING!

Den 2-5 januari är det dags för Ung Vänsters stora veckokurs som hålls varje år i Motala. På 2015 års veckokurs kommer den nya valkampanjen att lanseras och dagarna kommer fyllas av föreläsningspass och övningar om det politiska läget, Ung Vänsters valrörelse och hur vi ska bygga våra klubbar starkare.

På veckokursen samlas klubbaktivister från hela landet. Vi kommer att få möjlighet att diskutera tillsammans och utbyta erfarenheter. Både under de olika föreläsningarna och under kvällstid, till exempel om hur vi växer som förbund och hur klubbarna kan stärka sitt utåtriktade arbete och finnas på plats överallt.

Varje klubb får skicka två personer från klubbstyrelsen till kursen. Distriktsstyrelsen får också skicka två personer. Det kommer dessutom att vara en instruktörsutbildning för instruktörer i feministiskt självförsvar. Sista dag att anmäla deltagare är den 16 december.

Program och praktisk information kommer att skickas till deltagarna. Kursen kommer att vara på Bona Folkhögskola i Motala. Det är klubben som kommer att betala resor och liknande. Se till att kontakta distriktet för att planera resorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *